MANİSA / YUNUSEMRE - Çağatay Uluçay İlkokulu

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Öğretmenler günü kutlama programında emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

ATAMIZI  SEVGİ  SAYGI VE MİNNETLE ANDIK.

Aramızdan ayrılışının 85. yılında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı,özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz.

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.

Okulumuz öğrencilerinin öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı Cumhuriyetimizin 100. Yıl Programı büyük heyecan ve coşkuyla kutlandı.Cumhuriyet HÜRRİYET demek, Cumhuriyet ÖZGÜRLÜK demek bugünün küçükleri yarının büyükleri öğrencilerimiz bu ruhla bayram kutlmasına katılarak Cumhuriyetimizi yükseltmek ve yüceltmek için canla başla çalışacaklarına ant içtiler.

YÜKSELEN YENİ NESİL,İSTİKBAL SİZSİNİZ. CUMHURİYETİ BİZ KURDUK ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK OLAN SİZLERSİNİZ.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ÇAĞATAY ULUÇAY İLKOKULU 100. YIL FENER ALAYI ETKİNLİĞİ

Okulumuz öğrenci öğretmen ve velilerinin katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında organize ettiğimiz 100. Yıl Fener Alayı etkinliğimiz coşkuyla gerçekleştirildi. 100. Yıl Fener Alayımıza Yunusemre Kaymakamımız SAYIN Atilla KANTAY, Yunusemre Belediye Bakanımız Sayın Mehmet ÇERÇİ ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yıldıray DEMİRTAŞ katılımlarıyla bizleri onurlandırdılar.

2023 TÜRK BAYRAĞI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Ülke genelinde yapılan Cumhuriyet’imizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında başlatılan sosyal sorumluluk projesine okulumuzun 2/B Sınıfı da katılarak destek olmuşlardır.

Proje kapsamında farklı materyaller kullanılarak 5 adet TÜRK BAYRAĞI oluşturulmuştur. Böylece ülke genelinde toplam 2023 Türk Bayrağı hazırlanmış olup bir bütünlük oluşturmak amaçlanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

CODEWEEK HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ

Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencilerine, Codeweek Haftası kapsamında kodlama ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler sevdikleri oyunların nasıl yapıldığını öğrenerek etkinliklere katıldılar. Öğrencilerin kişisel gelişimleri için “code.org” adresini nasıl kullanacakları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK GÜN ETKİNLİKLERİMİZ

Okulumuz 2023 2024 eğitim öğretim yılına coşkuyla başladı. Öğrencilerimiz çeşitli etkinliklerle okula merhaba dediler. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜNÜ KUTLADIK.

Yapılan çalışmalar okulumuz güvenli internet panosunda sergilenmiştir.

Güvenli İnternet Kullanımı Broşürü

Velilerimize güvenli internet kullanımı ile ilgili hazırladığımız broşürü dağıtılarak Güvenli İnternet kullanımı konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

21-01-2021

e-Güvenlik Panosu

Okulumuzda tüm öğrenci ve velilerimizin görebileceği şekilde e-Güvenlik Okul Panomuz oluşturulmuştur.

Güvenlik ile İlgili Levhalar