MANİSA / YUNUSEMRE - Çağatay Uluçay İlkokulu

Çağatay Uluçay İlkokulu

Topçuasım Mah. 3521 Sokak No1 Merkez/MANİSA
Vizyon
Sevgi ve güven ortamında, başarma azmi ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, problemlere çözüm üretebilen, saygılı ve sorumlu bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Çağımızın gerektirdiği bilgi donanımına sahip, özgüveni sağlam, evrensel nitelikleri gözeten, çevreci, yüksek karakterli, saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Kurumumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılı içerisinde sosyal sportif birçok alanda başarılara imza atmıştır. Halk oyunları ekibimiz Türkiye Zeybekler Şampiyonu oldu. Kurumumuz bakanlığımız tarafından toplam kalite yönetimi çerçevesinde Türkiye 1. olarak "Yılın Kaliteli Ekibi" ödülünü almıştır.
Ulaşım
1 numaralı minübüsün gidiş, 5 numaralı minübüsün gidiş, 3 numaralı minübüsün gidiş-dönüş güzergahında olan okulumuz İzmir Caddesine oldukça yakındır.
Yerleşim Yeri
Karaköy semti yerleşkesinde olan okulumuz Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile komşudur. Okulumuz Topçuasım mahallesi 3521.sokakta bulunmaktadır. Manisanın birbirine paralel iki büyük caddesi olan İzmir Caddesi ve Sekiz Eylül Caddesi arasında kalır.
İl merkezini Manisa Valiliği kabul edersek 1.2 km mesafede